Over Peggy

In 1996 startte ik mijn loopbaan als communicatiemanager bij Hunkemöller. Daarna maakte ik de overstap naar bureauzijde. Ik werkte respectievelijk als (senior) accountmanager bij reclamebureaus FPW (gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie) en Maximum (arbeidsmarktcommunicatie). In 2010 keerde ik weer terug naar klantzijde, ditmaal in de zorgsector, en ging aan de slag als communicatiemanager bij De Drie Notenboomen (formuleontwikkelaar in de zorg en de partij achter de Thomashuizen en Herbergier). Al die jaren ontwikkelde ik naast mijn werk ook mijn vormgevingscapaciteiten.

In dienstverband is het niet eenvoudig al mijn liefdes samen te voegen. Je bent meestal of vormgever, of copywriter, of communicatiemanager, of accountmanager. Daarom besloot ik begin 2014 de stap naar het zelfstandigenbestaan te zetten. Als communicatiemanager kan ik zowel op strategisch als operationeel niveau worden ingezet en werk ik graag en nauw samen met externe creatieve partijen. Als vormgever kun je me inschakelen voor het ontwerp van huisstijlen en communicatiemiddelen, maar direct ook als schrijver van de benodigde teksten. Het is een inspirerende wisselwerking, die me in beide rollen scherp houdt en laat groeien. Waar mogelijk en gewenst combineer ik natuurlijk al mijn vaardigheden in één opdracht.

Ik heb een grote voorliefde voor (her-) positioneringsvraagstukken en ontwikkeling van bijbehorende huisstijlen, creatieve concepten en communicatiemiddelen. Maar maak met net zoveel liefde een mooie brochure, (jaar)boek of jaarverslag. Mijn achtergrond is breed. Ik ben zowel universitair als creatief geschoold en heb ervaring aan klantzijde en bureauzijde. Daarnaast ben ik sterk in teksten.

Waar je op kunt rekenen als je mij inschakelt voor jouw opdracht? Tijdens de afscheidsborrel bij mijn laatste werkgever keek een collega naar mijn zelfgemaakte winterjas en zei ‘Peggy, bij jou is ook nooit iets half werk!’. Laat ik het daar op houden.

Lees meer over mij op LinkedIn