• Thomashuizen-website
  • herbergier-website

Voordat ik in 2014 voor mezelf begon was ik communicatiemanager bij De Drie Notenboomen. Dit is de partij achter o.a. de Thomashuizen en Herbergier (respectievelijk kleinschalig wonen voor verstandelijk beperkte volwassenen en mensen met dementie). In deze drie jaar gaven we beide formules een compleet nieuwe huisstijl en professionelere websites, verbeterden we de communicatie met alle franchisenemers dankzij de professionalisering van het intranet (begin 2014 zo'n 150 koppels), pakten we de werving van nieuwe zorgondernemers aan en assisteerde ik de directie veelvuldig bij de PGB-lobby in Den Haag. Voor dit laatste verzorgde ik alle teksten. Voor de communicatie van de formules werkte ik nauw samen met reclamebureau Zildt en Henk de Kleine, een externe copywriter. Maar vaak ook nam ik zelf de pen ter hand.

www.herbergier.nl